Καινοτόμες λύσεις που επιταχύνουν την ανάπτυξή σας

Αποκτήστε προνομιακή πρόσβαση σε τεχνολογία υψηλής ποιότητας με την Adviceme!

Εξειδικευμένη Ομάδα

Προσωπικό με απόλυτη εξειδίκευση και πιστοποίηση στον τομέα που απαιτούν οι ανάγκες σας.

Λύσεις Μηχανογράφησης

Υπηρεσίες Clouding , Yβριδικά περιβάλλοντα, Data Centers και Οργάνωση εσωτερικής υποδομής της εταιρίας.

Συνεχής Υποστήριξη

Συντήρηση και ανάπτυξη της υποδομής μέσα από πλήθος προγραμμάτων υποστήριξης.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Σχεδιασμένες λύσεις για την ανάπτυξη και βελτίωση της μηχανογραφικής σας υποδομής.

Μηχανογραφικός Εξοπλισμός

Η συνεργασία μας με κορυφαίους τεχνολογικούς οίκους δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στο πελάτη ένα πλήθος λύσεων που ξεκινούν από τον προσωπικό υπολογιστή και καταλήγουν στο Data Center και στις σύγχρονες εφαρμογές virtualization.

Η εταιρία μας με το σύνολο των λύσεων που διαθέτει μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το πληροφοριακό σύστημα , την δικτυακή και τηλεπικοινωνιακή υποδομή της επιχείρησης , σύμφωνα με τις ανάγκες.

Τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η εταιρεία μας παρέχει τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες προκειμένου να επιτύχουμε αρχικά τον κατάλληλο σχεδιασμό της μηχανογραφικής σας υποδομής και στην συνέχεια την υλοποίηση και ομαλή λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος.

Μπορούμε να προσφέρουμε τεχνικές υπηρεσίες που καλύπτουν την εγκατάσταση και υποστήριξη των συστημάτων σας με πολλαπλούς τρόπους.

Παράλληλα, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες για οποιοδήποτε θέμα αφορά την μηχανογράφηση της επιχείρησής σας.

Συστήματα ασφάλειας μηχανογραφικής υποδομής

Η ασφάλεια αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες ομαλής λειτουργίας μίας μηχανογραφικής υποδομής. Οι λύσεις που προσφέρουμε καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη, από τον τελικό χρήστη μέχρι το computer room και τις επικοινωνίες της εταιρείας με το διαδίκτυο.

Υπηρεσίες Cloud και Υβριδικού περιβάλλοντος

Το Cloud αποτελεί την πιο σύγχρονη μορφή μηχανογραφικού περιβάλλοντος. Εφαρμόζοντας το πλήθος των λύσεων που παρέχει , δίνει την δυνατότητα για πρόσβαση σε πόρους χωρίς την ανάγκη συντήρησης και διαχείρισης φυσικής υποδομής , μειώνοντας δραστικά το κόστος που πλέον αποτελεί συνάρτηση της χρήσης των συστημάτων.

H Adviceme ιδρύθηκε από έμπειρα στελέχη με πολυετή πορεία στον χώρο της πληροφορικής

Συγκεντρώνοντας την γνώση και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέσα από αυτή την διαδρομή, μπορούμε να ανταποκριθούμε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης .

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις που θεωρούν το πληροφοριακό σύστημα ως αναπόσπαστο τμήμα του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος και επιθυμούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία σε όφελος της παραγωγικότητας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την ικανότητα και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να συντηρήσουμε την μηχανογραφική σας υποδομή.

Προτεραιότητά μας είναι η κάθε νέα συνεργασία να οδηγεί σε σχέση εμπιστοσύνης και απόλυτης ικανοποίησης με τον πελάτη μας.